Webshops getipt

Mijn lijstje van webshops die jullie moeten kennen is lang, dus hoog tijd voor een nieuwe update. Ik heb jullie al kort verteld over de Lady Jane’s pop-up shop (lees hier) en stel jullie graag enkele leuke shops voor. Shops die ik nog niet kende voor mijn deelname aan de pop-up, maar die zeker op mijn lijstje komen te staan van online whallala’s voor me, myself and I.

Is moederdag trouwens niet zo iets als je verjaardag? Dat een weekje mag duren? Wel, ik kies deze week als “moederdag week” dus bij deze hoog tijd om mezelf nog eens te verwennen en in het nieuw te zetten. Ik ben er zeker van dat dit bij onderstaande shops geen probleem is en mijn budget in no time spent is!

Fashion Stories is een online stukje ‘hemel op aarde’ en dit al bijna anderhalf jaar. Fashion Stories biedt een ruim gamma aan mode accessoires en lifestyle artikelen. Je spot er dus geweldige sieraden, handtassen en zelfs de leuke collectie van happy socks kan je er spotten. De keuze en het assortiment zijn uitgebreid. Bovendien is Fashion Stories het enige online verkooppunt van Lambretta watches in Belgie.

Ik ben absoluut fan van de zwarte bag in bag met de tekst ‘mademoiselle’ – en deze kost slechts €16,95. Maar ook de collectie van Silis is eentje waar ik persoonlijk altijd erg grote fan van ben. Je kan bij Kelly ook het gesigneerde boek van Evi renaux “Life on sneakers” aankopen. Keuze genoeg zou ik zeggen!

Wauw, dat is de indruk die je krijgt als je de geweldige collectie van Vest in je handen hebt. één voor één handgemaakte, unieke items. Veerle is een specialist met oog voor detail, zo veel is duidelijk. Wat Vest zo uniek maakt, zijn de sobere ontwerpen, uitgevoerd in basiskleuren. Ze accentueren het karakter van je kledij, onopvallend maar zeker. Maar nog belangrijker is het gevoel: lekker warm ingeduffeld over straat kunnen lopen in heerlijk zachte alpaca. Dat doet iets me je, vanbinnen en vanbuiten, weer of geen weer. De wol die gebruik wordt komt uit Peru, waar de alpaca’s eens per jaar worden geschoren. Daardoor is de wol extra zacht en sterk – ideaal voor de rock ’n wol van VEST! Voor dergelijke ambacht, met oog voor kwaliteit, betaal je natuurlijk een prijsje. Maar dat is VEST meer dan waard!

cecile-grijs_ae7f513d-251b-4a45-8665-3ca2a8bf4fd1_grande DSC4624_grande

Eva en Marjorie zijn de madammen achter “Madame she she”. Bij hun staat de vrouw centraal. Heb je weinig tijd, maar wil je toch lekker, ongestoord shoppen? Dat kan heel simpel op de online shop zoals zo veel shops aanbieden. Maar zij gaan nog een stapje verder. Nodig gewoon je vriendinnen uit en maak er nog eens een leuke tetteravond van. Met een glaasje en chipske. Je kan een groot deel van de collectie bewonderen, passen, showen en beoordelen. Leuke en unieke merken zoals Topwijf, Surkana of Sister point bieden samen een leuk en gevarieerd aanbod aan. Zeg nu zelf, in ieder van ons mama’s zit gewoon een “topwijf”  niet?

madame she she madame she she madame she she

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen