Zebrazonderstrepen The shop

De meesten onder jullie weten dat er naast mijn grote mini liefdes thuis en mijn liefde voor het bloggen, ik ook nog een ander lief heb! Namelijk Zebrazonderstrepen de shop. Een hippe online plaats voor kinderkleding en leuke accessoires. Het verhaal van Zebrazonderstrepen begon een dik jaar geleden, op vakantie in La douce France. Een mama in zwangerschapsverlof, met té veel tijd en zin voor initiatief. 

Zonder te veel nadenken is Zebrazonderstrepen ontstaan. Vandaag, een dik jaar verder is het concept verder geoptimaliseerd en ben ik fier op het eind resultaat. Zebrazonderstrepen is een stukje online, waar een gevarieerd aanbod te vinden is van leuke doe-het-zelvers. Vaak zelf mama’s, die zo creatief, passioneel en vol overgave starten aan de opbouw van een eigen merk. Dat is een beetje de rode draad doorheen de shop, doe-het-zelf al dan niet mama’s. Van geweldige decoratie voor in je kinderkamer, tot kleedjes, zelfs speenkoorden en kaartjes. Ongelooflijk hoeveel creatieve doe-het-zelvers er hier nog maar ‘in de buurt’ rondlopen. Hoe hard zij zich inzetten om geweldige producten op de markt te zetten, daar kon ik niet anders dan mee aan de slag gaan.

En alzo heb ik beslist dat ik mij meer en meer op deze mensen wil focussen, hun een extra platform aanbieden. Het leuke is bovendien dat de meeste collecties niet super uitgebreid zijn, maar wel vol overgave gemaakt. Ook heel erg belangrijk. Alle merkjes hebben één ding voor ogen: het aanbieden van originele, kwalitatieve spulletjes. Geen massa productie voor Zebrazonderstrepen maar handgemaakte spulletjes, of in beperkte oplage zelf gemaakt worden of door andere mama’s in buurtlanden.

Zebrazonderstrepen richt zich vandaag op baby’s, decoratie en kleding tot 5 jaar. Weet je trouwens waar de naam zebrazonderstrepen vandaag komt? Zebra-zonder-strepen staat voor mij gelijk aan “de kleren maken de man” of hoe de strepen de zebra onderscheidt van een kudde paarden. It’s all in the details you know. En al die details, die vind je bij Zebrazonderstrepen!

Zie hier een sneek peak van de collectie

haarband to the moon and back jurk bulldog Suzy b shirt tothe moon and back jurk bulldog

speenkoord bebi amsterdam speenkoord bebi amsterdam tipi può sign superhero black baby img_3479-2.jpeg

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen